Kotleciarki

Kotleciarka gastronomiczna od AP Polska

 

W naszej ofercie znajdują się profesjonalne kotleciarki gastronomiczne. Urządzenia są funkcjonalne, wydajne oraz bezpieczne w użyciu. Tradycyjne kotlety schabowe, bitki wołowe, kotlety mielone czy mięso na burgery to bez wątpienia jeden z podstawowych składników popularnych dań w każdej gastronomii. Dania mięsne sprawdzają się zarówno na imprezach okolicznościowych, takich jak wesela, komunie czy imprezy firmowe, jak i w bardziej klasycznym wydaniu w formie dań obiadowych czy fast foodów. Warto więc zaopatrzyć się w urządzenia ułatwiające przygotowywanie dużej ilości dań, w tym kotleciarek do mięsa.

Oferowane przez nas kotleciarki gastronomiczne to urządzenia o wadze 100 kg, wysokości 45 cm, szerokości 56 cm oraz głębokości 70 cm. Średnica talerza to 30 cm. Moc silnika 1,5 kW zapewnia wydajną pracę maszyny. Nasze urządzenia spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów oraz doświadczonych szefów kuchni.

Wszystkich zainteresowanych naszymi urządzeniami dla gastronomii zachęcamy do zapoznania ze szczegółami ofert oraz do kontaktu.

 

Kotleciarka elektryczne

 

Proponujemy dwa modele kotleciarek elektrycznych przeznaczonych do profesjonalnej obróbki mięsa. Urządzenia służą do szybkiego, automatycznego rozbijania kotletów. Obie maszyny mają kompaktowe wymiary, dzięki czemu sprawdzą się w nawet małej kuchni. Maszyny do rozbijania mięsa to nowoczesne prasy umożliwiające przygotowanie kotletów z drobiu, wołowiny i wieprzowiny. Użytkownik może wybrać odpowiednią grubość, a następnie za pomocą przycisku rozpocząć proces rozbijania mięsa.

Proponowane przez nas urządzenia zbudowane są w wysokiej jakości komponentów, dzięki czemu będą służyć przez wiele lat. Są również bezpieczne w obsłudze – wyposażone są w przycisk zatrzymujący pracę. Spełniają wymogi BHP. 

 

KOTLECIARKA – MASZYNA DO ROZBIJANIA MIĘSA

 

Jeśli prowadzisz gastronomię i przyrządzasz wiele potraw dla swoich gości, to wiesz, jak cenny jest czas i ułatwianie sobie kolejnych procesów gotowania. Oszczędność czasu i produktów to większy zysk i silniejsza pozycja na rynku. Z tą właśnie myślą przygotowaliśmy ofertę niezwykle wydajnego, prostego w obsłudze urządzenia: kotleciarki do rozbijania mięsa. To wspaniałe urządzenie, znajdujące się w ofercie AP Polska, dzięki swej praktyczności, pozwala na przygotowanie nawet do 720 kotletów na godzinę, z wykorzystaniem różnego rodzaju mięsa drobiowego, wołowego i wieprzowego. Kotleciarka umożliwia regulowanie grubości mięsa od 0,1 cm do 4 cm. Możesz więc tworzyć naprawdę różnorodne dania. Nasza elektryczna prasa do mięsa znacznie przyspiesza prace prowadzone w każdej kuchni, a jeśli prowadzisz food trucka lub bar szybkiej obsługi to będziesz zachwycony także wydajnymi, kompaktowymi frytkownicami, które razem z kotleciarką skomponują szybkie, smaczne danie dla każdego.

 

Kotleciarki gastronomiczne – przyszłość gastronomii

 

Nasze kotleciarki do mięsa to wizja przyszłości gastronomii, w której coraz częściej liczy się nie tylko świetna jakość dań, ale także ich estetyka i szybki czas obsługi gości. Mozolne, ręczne rozbijanie i formowanie mięsa wydłuża czas przygotowywania potraw. Kotleciarka skraca proces przygotowania dania i sprawia, że każdy mięsny kotlet ma estetyczną, zachęcającą do jedzenia formę. W dodatku jest niezwykle prosta w obsłudze i utrzymaniu w czystości, dzięki ruchomym elementom, które z łatwością wyjmiesz i wyczyścisz. Z nami gotowanie staje się coraz prostsze! Spraw, aby Twoja gastronomia cieszyła się popularnością, a Ty zyskami! Jeśli potrzebujesz pomocy lub masz jakieś pytania, zapraszamy do kontaktu. Zapewniamy fachowe doradztwo techniczne i pomagamy w doborze idealnych rozwiązań gastronomicznych.