

Starannie przygotowane receptury oraz liczne testy smaków pozwoliły nam przygotować mieszankę, która z pewnością zasmakuje największym smakoszom. Łatwy i szybki sposób przygotowania pozwala w kilka chwil przyrządzić gotowy produkt. 2 kg mieszanki mieszamy z 5 litrami wody lub mleka, do Ciebie należy wybór, dzięki temu uzyskujemy około 7 l gotowego produktu, który wystarczy wlać do maszyny, by po kilku minutach cieszyć się smakiem naszych lodów.
Kilka opinii naszych klientów: 1. Cena może nie jest najniższa, ale na pewno adekwatna do jakości produktu. Najważniejsze, że od kilku lat nie zmieniła się receptura i smak jest dokładnie taki sam. 2. Fajnie, że wprowadźcie nowe smaki, bo lody są naprawdę bardzo dobre. 3. Dobry smak i duża oferta – wielki plus.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
* Kalkulacja kosztów produkcji lodów włoskich o gramaturze 100g |
||||
ANGELO GE LATO |
||||
Skład |
Jednostka miary |
Ilość |
Cena netto |
Wartość netto |
proszek lodowy Angelo Gelato |
kg |
0.028 |
20.00 |
00.56 |
woda |
litr |
00.0004 |
04.00 |
00.0016 |
wafel lodowy |
szt |
1 |
00.05 |
00.05 |
energia |
KWh |
0.0063 |
00.43 |
00.003 |
najem pracownika sezonowego |
h |
00.02 |
15.00 |
00.12 |
* przybliżony koszt produkcji 1 sztuki loda 100gr Angelo Ge lato |
00.7 |