Kotleciarki

Kuchnia polska nie może obyć się bez tradycyjnych, rodzimych potraw. Schabowe, mielone oraz bitki wołowe królują na każdym stole czy to podczas niedzielnych rodzinnych obiadów czy też podczas przyjęć okolicznościowych takich jak: wesele lub impreza urodzinowa. Przygotowywanie tych niezwykle smacznych potraw w przypadku kilku osób nie jest specjalnie uciążliwe. Problem rozpoczyna się w momencie, gdy mamy do obsłużenia ponad setkę gości, a czas goni. W takiej sytuacji szczególnie przydatne będą kotleciarki elektryczne.

To wspaniałe urządzenie znajdujące się w ofercie AP Polska, dzięki swej praktyczności, pozwala na przygotowanie nawet do 720 kotletów z różnego rodzaju mięsa (drobiowe, wołowe, wieprzowe) w ciągu godziny, gotowych do dalszej obróbki. Ta elektryczna prasa do mięsa znacznie przyspiesza prace prowadzone w każdej kuchni, a do tego jest niezwykle wydajnym urządzeniem, które w niedalekiej przyszłości zrewolucjonizuje branżę gastronomiczną. Ponadto, w związku z zastosowaniem ruchomych elementów jest ona bardzo łatwa w obsłudze, a także myciu.