Szczegóły produktu
Soft smak GUMY BALONOWEJ
soft-gum
60 PLN netto
OPIS
|
* Kalkulacja kosztów produkcji lodów włoskich o gramaturze 100g |
||||
|
ANGELO GE LATO |
||||
|
Skład |
Jednostka miary |
Ilość |
Cena netto |
Wartość netto |
|
proszek lodowy Angelo Gelato |
kg |
0.028 |
20.00 |
00.56 |
|
woda |
litr |
00.0004 |
04.00 |
00.0016 |
|
wafel lodowy |
szt |
1 |
00.05 |
00.05 |
|
energia |
KWh |
0.0063 |
00.43 |
00.003 |
|
najem pracownika sezonowego |
h |
00.02 |
15.00 |
00.12 |
|
* przybliżony koszt produkcji 1 sztuki loda 100gr Angelo Ge lato |
00.7
|
|||













