Masa lodowa

Aby mrożony deser oczarowywał smakiem musi zostać przygotowany z wykorzystaniem najwyższej jakości składników. Lata doświadczenia w branży pozwoliły nam na opracowanie własnej, unikalnej receptury masy lodowej, która pozbawiona jest sztucznych substancji smakowych, barwników oraz szkodliwych dla zdrowia konserwantów. Z naszą pomocą Państwa klienci będą mogli cieszyć się wyśmienitym smakiem świderków i włoskich deserów o puszystej, kremowej konsystencji.

Nasza masa lodowa dostępna jest w wielu najpopularniejszych wariantach, między innymi czekoladowym, śmietankowym, karmelowym lub truskawkowym. Mieszankę przygotowywać można z wykorzystaniem mleka lub wody – wystarczy zmieszać je z zawartością opakowania w odpowiedniej proporcji, wlać do maszyny i mrozić przez klika godzin. W obu przypadkach smak pozostaje bogaty i naturalny, a konsystencja jedwabista, gładka i apetyczna. Poszczególne smaki można z powodzeniem łączyć ze sobą, aby uzyskiwać oryginalne, autorskie kompozycje do deserów.