Maszyny do lodów włoskich od AP Polska

 

Dla wielu lody włoskie kojarzą się z dzieciństwem i niesamowitym deserem o smaku śmietankowym lub czekoladowym. Obecnie możliwe jest tworzenie nowych wspomnień, dzięki nowoczesnym maszynom do lodów włoskich, przystosowanym do produkcji lodów o różnych smakach. Więc jeżeli chcesz zaoferować swoim klientom tradycyjne, puszyste włoskie lody o smaku mango, gumy balonowej, pistacjowym, truskawkowym, kokosowym czy słonego karmelu to mamy dla Ciebie idealne maszyny do lodów włoskich.

 

Wydajne maszyny do lodów włoskich

 

Nasze maszyny do lodów włoskich mogą być użytkowane zarówno w lokalach gastronomicznych, jak i w miejscach, gdzie nie ma stałego dostępu do bieżącej wody. Nie musisz posiadać też dużej przestrzeni w lokalu. Oferujemy zarówno urządzenia stacjonarne o wydajności od 200 do 500 lodów na godzinę, jak i maszyny nablatowe o wydajności od 100 do 300 lodów na godzinę, idealne do wąskich, niewielkich powierzchni. Do małych lokali nadadzą się też nieduże maszyny do lodów tajskich, będących nowością i hitem nadchodzącego sezonu.

 

Ekonomiczne urządzenia do produkcji lodów włoskich

 

Niektóre z dostępnych modeli wyposażone są w podwójne systemy chłodzenia, dzięki czemu sam możesz zdecydować, z którego systemu chcesz korzystać i który jest dla Ciebie bardziej ekonomiczny w danej chwili. Dodatkowo specjalny program „clean” uruchamia proces samoczynnego mycia i czyszczenia maszyny, a dzięki funkcji nocnego przetrzymywania mieszanki, nie będziesz musiał zostawać w pracy po godzinach, by przekładać mieszanki i czyścić system urządzenia. Z naszymi rozwiązaniami urozmaicisz i wzbogacisz ofertę swojego lokalu, co wpłynie na większą rozpoznawalność, napływ nowych klientów i większe zyski. Oferujemy pomoc w doborze właściwych rozwiązań gastronomicznych, zapewniamy fachowe doradztwo, szkolenia i całoroczny serwis gwarancyjny.